Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fellebbez a Fradi a zárt kapus meccs miatt

MTI
2002.12.19. 18:08
A Ferencváros fellebbez az Európai Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának szerdán hozott ítélete ellen, amely szerint a csapat zárt kapuk mögött köteles megrendezni legközelebbi nemzetközi kupamérkőzését.
A klub arról tájékoztatta az MTI-t, hogy indokolatlanul súlyosnak és egyben érthetetlennek tartja a büntetést, mivel az több mint másfél hónappal az október 31-én rendezett, VfB Stuttgart elleni Üllői úti UEFA Kupa-találkozót (0-0) követően született meg, s a szövetség ellenőrének jelentésében nem is szerepelt, hogy szurkolói rendbontás zavarta meg az összecsapást.
Az UEFA fegyelmi bizottsága korábban 27 ezer svájci frankos (mintegy 4 és negyed millió forint) büntetést szabott ki a klubra, mert a november 12-i stuttgarti visszavágón a zöld-fehér drukkerek provokatívan viselkedtek, petárdáztak és zászlót égettek, az összeg egy részét a játékosok sárga, illetve piros lapjai miatt kellett befizetni