Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Matthaus lett a Partizán Belgrád edzője

MTI
2002.12.22. 18:08
Lothar Matthäus másfél éves szerződést kötött a Partizan Beograd labdarúgócsapatával. "Meggyőződésem, hogy nemzetközi sikerekre is képes ez az együttes" - mondta.
A német szakember a tíz év után távozó, hat bajnoki címet és három Jugoszláv Kupa-győzelmet szerző Ljubisa Tumbakovic utódja lesz. A sikeredző a klub új elöljáróival került nézeteltérésbe, és ezért lemondott posztjáról.
A Partizan a téli szünet előtt kilenc ponttal vezet a Zeleznik, és tízzel az ősi rivális Crvena zvezda előtt a bajnokságban.
A 150-szeres válogatott, 41 éves Matthäusnak májusban az osztrák Rapid Wientől azért kellett mennie, mert nyilatkozataiban élesen kritizálta az elnökséget. Irányításával az osztrák főváros népszerű együttese - története legrosszabb helyezését elérve - csak nyolcadik lett a pontvadászatban.