Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Romario a Barcelonába igazolhat

MTI
2002.12.28. 18:33
Elképzelhető, hogy a 37 éves Romario, akinek szerdán járt le a Fluminensével kötött szerződése, korábbi csapatához, a Vasco da Gamához igazol. "Minden megteszünk azért, hogy ismét nálunk játsszon" - fogalmazott Antonio Lopes vezetőedző az O'Globo című napilapnak. - "Zseniális csatár, szükségünk lenne rá".

A tréner azt mondta, hogy Euricio Miranda klubelnök már kapcsolatba lépett a játékossal. Rio de Janeiro-i lapértesülések szerint Romario szívesen maradna a Fluminensénél, de a klub pénzügyi helyzete megrendült, s valószínűleg nem tudja teljesíteni a támadó kívánságlistáját, ezért elképzelhető, hogy az FC Barcelonát választja.

A spanyol lapok úgy tudják, hogy a veterán klasszis - aki iránt olasz, francia és közel-keleti egyesületek is érdeklődnek - januártól az idény végéig szerepelne a katalánoknál, ahol már játszott 1993 és 1995 között. Ez idő alatt 1994-ben bajnokságot nyert a csapattal, s elhódította az Aranylabdát.

Az 1994-ben világbajnok klasszis július végén igazolt a Vasco da Gamától a Fluminenséhez, s ebben az idényben 44 találattal szerezte meg a gólkirályi címet.