Szilvia
5 °C
16 °C

Ziege közel állt a lábamputációhoz

MTI
2002.12.30. 13:44
A Tottenham Hotspur és a világbajnoki ezüstérmes német válogatott labdarúgóján csütörtökön sürgősségi műtétet hajtottak végre. A beavatakozás sikerült, mégis elképzelhető, hogy a 2002-2003-as idényben már nem léphet pályára.

A középpályás a 2-2-es döntetlennel végződött Charlton Athletic elleni bajnoki után feküdt kés alá, miután egy rúgás miatt a combizma feldagadt, és óriási fájdalmak kínozták. Ziege nem kért cserét, majd a 90. percben kiállították, de néhány órával a lefújást követően a sérült testrész a kétszeresére duzzadt, s emiatt a vérkeringés zavartalan működése is veszélybe került.

- Természetesen kellemetlen lenne, ha a szezon hátralévő mérkőzésein már egyáltalán nem számíthatnék rá, de a legfontosabb, hogy rendben felépüljön - mondta a fővárosi csapat vezetőedzője, Glenn Hoddle.

Ziege az egyik londoni kórházban fekszik, s a körülményekhez képest jól van, bár egy körülbelül 25 cm-es vágás éktelenkedik a lábán, s a sebet majd csak akkor tudják összevarrni az orvosok, ha az izom visszanyeri a normális méretét.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?