Móric
9 °C
15 °C

Roberto Baggio az AS Romához szerződik?

MTI
2003.02.06. 18:27
Olasz lapértesülés szerint az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Brescia két meghatározó egyénisége, Roberto Baggio és Carlo Mazzone vezetőedző nyáron az AS Romához távozik.

Az általában jól értesült Corriere dello Sport című újság arról számolt be, hogy a fővárosi klub vezetői azt szeretnék, ha a következő szezontól már újra a tavaly életműdíjjal kitüntetett szakvezető irányítaná az együttest. A gondot csak az okozhatja, hogy a csapat jelenlegi trénerének, Fabio Capellónak 2005 júniusáig érvényes szerződése van az egyesülettel.

A lap természetesen kikérte a még mindig rendkívül népszerű és az utóbbi időben ismét fantasztikus formában futballozó Baggio véleményét is, hiszen köztudottan rendkívül jó viszonyt ápol a korábban már az AS Románál is dolgozó 66 éves "mesterrel":

- Mazzone Rómába "költözése" nekem tökéletesen megfelel, hiszen akkor én is ott játszhatnék.

Olaszországban egyébként Del Piero sérülése óta ismét egyre több szurkoló és újságíró követeli az 1993-as Aranylabdás világklasszis meghívását a válogatottba, de Giovanni Trapattoni szövetségi kapitány eddig hallani sem akart erről.