Jung József lett a Dunaferr vezetőedzője

MTI
2003.02.10. 11:19
A munkavégzés alól vasárnapi terminussal felmentett Tornyi Barnabás esetleges utódjaként is emlegetett Gálhidi György "csak" szakmai tanácsadóként, ingyen segíti a jövőben a Dunaferr NB I-es labdarúgó csapatának munkáját, a vezetőedzői teendőket Jung József látja el.

Gálhidi legutóbb Kínában, előtte pedig Kuvaitban dolgozott edzőként, s öt év után tért vissza Dunaújvárosba.

- Egyelőre nyárig szól a megbízatásom. Jó érzés újra a Dunaferrnél dolgozni, ahol a vezetőkkel és a játékosokkal együtt közös célunk az élvonalban maradás kiharcolása. Munkámért pillanatnyilag nem kérek ellenszolgáltatást - mondta az MTI-nek a szakember.

A vezetőedző a csődközeli helyzetbe került csapat élén a követelményeknek megfelelő licensszel rendelkező Jung József lett, aki változatlan irányítja a junior együttes felkészülését is.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla