Kahn bocsánatot kért Casillastól

MTI
2003.02.14. 18:18
Oliver Kahn, a világbajnoki ezüstérmes német labdarúgó-válogatott kapusa elnézést kért a spanyol Iker Casillastól, hogy a szerdai barátságos mérkőzés után nem volt hajlandó mezt cserélni vele.

- Sajnálom, ha megsértettem - mondta a 33 éves játékos. - A magyarázat egyszerű, a 3-1-es vereség után olyan ideges voltam, hogy nem láttam és nem hallottam semmit, csak minél előbb az öltözőben akartam lenni.

A spanyol sajtó modortalannak titulálta a Bayern München hálóőrét, s pimasz fráternek nevezte, mert megszegte a sportszerűség íratlan szabályait.

- Egy elfelejtett mezcseréből senki sem következtethet a személyiségemre - vélekedett Kahn. - Bármikor kész vagyok Casillasnak átnyújtani az 1-es számú trikómat.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla