Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Ronaldinho álomgólja mázli volt

MTI
2003.02.25. 13:52
Juninho, a brazil válogatott labdarúgója szerint a tavalyi világbajnokságon hatalmas szerencsével jutottak túl az Anglia elleni negyeddöntőn.

- Ronaldinho látványos gólja, amely miatt David Seamannek majdnem a "fejét vették" Angliában, hatalmas mázli volt - mondta Juninho. - Az öltözőben ezt csapattársam is elismerte.

A tavaly június 21-én lejátszott vb-negyeddöntőben Ronaldinho egy távoli szabadrúgásból emelt Seaman fölött a hálóba: azóta is megoszlanak a vélemények arról, hogy a csatár tudatosan célozta-e meg ilyen rafináltan a kaput, vagy az ívelés során csak lecsúszott a lábáról a labda.

- Ronaldinho azt mondta, hogy az öt és feles túloldalára akart csavarni, és maga is meglepődött, amikor a labda a jobb felső sarokba hullott. Szerencséje volt, de a futballban erre néha szükség van.

A brazilok, miután 2-1-re verték az angolokat, az elődöntőben 1-0-ra legyőzték Törökországot, s végül a Németország elleni 2-0-ás sikerrel szerezték meg a vb-trófeát.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek