Erik, Alexandra
EUR 383,24 Ft
USD 365,27 Ft
9 °C
23 °C

Effenberg újabb botránya

MTI
2003.02.26. 15:38
A Wolfsburger Allgemeine Zeitung arról számol be, hogy a 34 éves középpályás a múlt héten nem állt meg, amikor igazoltatni akarták a braunschweigi autópályán, majd miután a filmekben látható üldözési jelenet végén elfogták, nyomdafestéket nem tűrő jelzővel illette az egyik intézkedő rendőrt. A sértett állítólag ezért fel is jelentette a futballistát.

Effenberg azonban állítja: egy szó sem igaz az egész történetből. Valóban igazoltatták, de a papírjai rendben voltak, és így továbbhajthatott. Semmiféle feljelentésről nem tud.

Effenberg, aki korábban többször is különböző botrányok főszereplője volt, az elmúlt szezon után búcsúzott el a Bayern Münchentől - amellyel háromszor nyert bajnokságot, egyszer-egyszer Német Kupát és Bajnokok Ligáját -, majd augusztusban a wolfsburgi csapathoz szerződött. A válogatottban 35-ször lépett pályára.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek