Angelika
-4 °C
3 °C

Négy válogatottat szerződtetne a Juventus

Index
2003.06.05. 15:19
Egy héttel a szezon befejezése - a Milannal szemben büntetőkkel elveszített BL-döntő - után a Juventus máris támadásba lendült az átigazolási piacon.

A leggazdagabb olasz klub idei kívánságlistáján szerepel három Lazio játékos, Jaap Stam, Stefano Fiore és Bernardo Corradi neve, míg a Chievótól a szintén válogatott Nicola Legrottagliét akarják megszerezni a zebramezesek.

A négy futballista közül a két középhátvéd, Stam és Legrottaglie leigazolása látszik a legkönnyebbnek. A holland légiós ugyanis korábbanl beperelte a Laziót, mert az féléves bérét nem fizette ki, és miután a bíróságon Stam győzött, szabadon igazolhatóvá vált. Legrottaglie pedig azért könnyű eset, mert a Chievo a Juve számára aprópénzt jelentő 6 millió eurót kér a távozásáért. Mindkét játékosnál a konkurencia jelenléte persze nehézséget okozhat, hiszen Stamért az Inter és a Milan, Legrottagliéért pedig szintén a Milan, illetve a Roma érdeklődik.

Luciano Moggi és Antonio Giraudo a Juventus részéről csütörtökön pedig már le is ült tárgyalni a Lazio vezetőivel a másik két római játékos, Fiore és Corradi ügyében. Értük a torinói klub nem pénzt, hanem játékosokat kínál, Marco Di Vaiót és - az elmúlt szezonban a Piacenzának kölcsön adott - Enzo Marescát.