Fábián, Sebestyén
-2 °C
4 °C

Pintér Attila a Sopron új vezetőedzője

MTI
2003.06.11. 17:21
A következő idényben Komjáti András helyett a mostani szezonban az NB I/B-s Pápa együttesénél dolgozó Pintér Attila irányítja a szakmai munkát a Matáv-Sopron labdarúgócsapatánál. A klub szerdai sajtótájékoztatóján az is kiderült, hogy hozzávetőleg 25 százalékkal csökkentik a játékosok fizetését.
Jelentős változás lesz a tulajdonosi szerkezetben is. Az eddig a Pápa, valamint a Celldömölk másodosztályú csapatát üzemeltető Antók Nyomda 20, a soproni önkormányzat pedig 25 százalékos tulajdonrésszel szerepel majd az együttest üzemeltető gazdasági társaságban. A fennmaradó 55 százalék a Matáv tulajdonában marad, így a klub továbbra is Matáv-Sopron néven szerepel a bajnokságban.
Bognár György ügyvezető igazgató bejelentette, hogy a következő idényre hozzávetőleg 25 százalékkal csökkentik a labdarúgók fizetését. Nem lesz aláíráspénz, a teljesítményt, az eredményes szereplést honorálja majd a klub vezetősége. A következő szezonra a költségvetés nagyjából 330 millió forint lesz. A csapat célja a 7-9. hely megszerzése.
A játékoskerettel kapcsolatban az ügyvezető annyit árult el, hogy ennek kialakítása folyamatban van. Emellett a közeljövőben derül ki az is, hogy Pintér Attila hány évre kötelezi el magát a hűség városába.