Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lemondott Varga Zoltán

MTI
2003.09.05. 17:35
Varga Zoltán, a labdarúgó Arany Ászok Ligában szereplő ETO FC Győr szakmai igazgatója lemondott posztjáról, amelyet Tarsoly Csaba klubelnök elfogadott.

"Tarsoly Csabának köszönöm az eddigi bizalmat, de úgy érzem, minden további próbálkozás és munka teljesen felesleges lenne. Remélem a csapat eredményesebb lesz az új edzővel, s eléri a bajnokság elején kitűzött célokat" - mondta a távozó szakember.

Varga Zoltánnal együtt Szapor Gábor pályaedző is elhagyja a győrieket.

Tarsoly a jövő hét végéig külföldön tartózkodik, így Varga utódját csak megérkezése után jelölik ki. Addig ideiglenesen Ulbert Tibor és Szabó Ottó irányítja az együttest.

Varga tavaly évközben vette át az ETO-t az alapvetően sikeres Tamási váratlan elküldése után. A tavaszi idényben csapatával katasztrófálisan szerepelt, de ennek ellenére vele kezdték meg az idei bajnokságot is.

A győriek öt forduló után csak a 10. helyen állnak az Arany Ászok Ligában, és csupán a Békéscsabát tudták legyőzni az idény során, ráadásul szerdán a Magyar Kupából is kiestek a másodosztályú Bodajkkal szemben.