Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Németországban a nézők írják a BL-programot

MTI
2003.09.10. 13:54
A német Bajnokok Ligája-közvetítési jogokat birtokló SAT1 televízió a futballrajongók szavazása alapján dönti el, hogy melyik mérkőzést tűzi műsorára a 2003/2004-es idényben.

- Ha több slágermeccs van ugyanazon a napon, akkor egy bulvárlap közreműködésével a nézők választhatják ki a legérdekesebbet - jelentette ki Martin Hoffmann vezérigazgató.

Az interaktív módszer a csoporttalálkozók visszavágóitól lép életbe, az eddig BL-t sugárzó RTL-t felváltó csatorna ugyanis az első három mérkőzést már rögzítette.

A jövő szerdai Bayern München-Celtic Glasgow meccs során egy új technológia is bemutatkozik: az UEFA ugyanis engedélyezte annak a "repülő kamerának" az alkalmazását, amely egy 40 méterrel a pálya fölé kifeszített drótkötélpályáról követi az eseményeket.