Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Owen távozással fenyegeti a Liverpoolt

MTI
2003.11.12. 13:20
Brit lapértesülések szerint az FC Liverpool labdarúgócsapatának legnagyobb sztárja, Michael Owen abban az esetben elhagyja a klubot, ha nem jutnak be a Bajnokok Ligájába.

"Nem akarok pusztán csak profi lenni. A legjobbakkal szeretnék játszani, ezért úgy érzem, hogy a Bajnokok Ligájában a helyem. Nagyon szeretem a Liverpoolt, de a karrieremet is szem előtt kell tartanom. Ha minden évben mi nyernénk a bajnokságot, rögtön igent mondanék a szerződésem meghosszabbítására" - mondta a korábban Aranylabdát is kiérdemlő csatár.

Mindenesetre a Liverpool vezetőinek mihamarabb dönteniük kell, mert ha a 23 éves válogatott labdarúgó nem hosszabbítja meg 18 hónap múlva lejáró kontraktusát, másfél év múlva ingyen hagyhatná el a klubot. Kérője bőven lenne a villámgyors futballistának, hiszen a nyári átigazolás folyamán olyan csapatok keresték meg, mint a Real Madrid és a Chelsea.

A Liverpool jelenleg a Premier League nyolcadik helyén áll, 13 ponttal lemaradva a listavezető Arsenal, és néggyel a még Bajnokok Ligáját érő negyedik hely birtokosa, a Charlton Athletic mögött.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft