Krisztina
18 °C
24 °C

Van Nistelrooy távozni kíván Manchesterből

MTI
2004.03.17. 09:31
Angol lapértesülések szerint a nyáron nagy változások lesznek a Manchester United labdarúgócsapatának keretében: Roy Keane befejezi pályafutását, míg Ruud van Nistelrooy a Real Madridhoz távozik.
Több újság úgy tudja: a 32 éves ír középpályás megelégelte, hogy az elmúlt időszakban többször is heteket kellett kihagynia különböző sérülések miatt.
- Egyelőre senki sem tudja biztosan, hogy Roy miként dönt. Azt azonban már többször kijelentette, hogy befejezi, ha nem képes százszázalékos teljesítményre - mondta a klub egyik tisztségviselője.
Ruud van Nistelrooy nemrég 2008-ig meghosszabbította szerződését, de azóta számos csalódást kellett átélnie az MU-val. A BL-búcsú és a bajnoki cím valószínűsíthető elvesztése "megemészthetetlen" a trófeákra vágyó holland csatársztárnak, ráadásul a szigetországi sajtó szerint össze is veszett Sir Alex Ferguson vezetőedzővel. Az egyik angol lap úgy tudja, hogy az újabb "galaktikusra" vágyó, s van Nistelrooyt megfelelő klasszisnak tartó Real Madrid 25 millió fontot kínál érte az MU-nak.