Mátyás
-6 °C
1 °C
Gyorskorcsolya
Percről Percre

Beckham mégis marad Madridban?

MTI
2004.05.01. 17:46
Spanyol lapértesülések szerint az angol szupersztár, David Beckham a következő szezonban még biztosan a Real Madrid labdarúgócsapatának játékosa marad.

Az ország tekintélyes sportlapja, a Marca úgy tudja, a válogatott középpályás kéthete állapodott meg Florentino Perez elnökkel arról, hogy még egy évet a spanyol fővárosban tölt, s azt követően ismét leülnek tárgyalni a jövőről. A huszonkilenc születésnapját vasárnap ünneplő Beckhamet, aki tavaly a Manchester Unitedtől érkezett Spanyolországba, 2007-ig köti szerződés a királyi klubhoz, ám a csapat vártnál gyengébb szereplése - kiesés a Bajnokok Ligájából, a Király Kupa-döntő elvesztése - miatt az utóbbi időben egyre többen vették biztosra nyári távozását.

Az angol újságok, miután hetekig cikkeztek a jobblábas klasszis hűtlenkedéseiről, szinte kész tényként kezelik, hogy Beckham visszatér hazájába, s a Chelsea-nél folytatja pályafutását. A pletykákat csak tovább erősítette, hogy a Real nyári elnökválasztására készülő egyik jelölt, Enrique Sobrino kijelentette, sikeres pályázata esetén többek között az angol klasszistól is megválna.