Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Maradona dühöng és Kubába vágyik

MTI
2004.05.12. 11:15
Nem érzi jól magát a Buenos Aires melletti kábítószer-elvonó intézetben Diego Maradona, az argentinok egykori futballsztárja, akit egy hete szállítottak be ismét egy fővárosi kórházba.

"Folyton toporzékol, és panaszkodik, de most az a legfontosabb, hogy távol tartsuk őt a drogoktól" - mondta a Privada del Parque nevű klinika illetékese.

A 43 éves, jókora súlyfelesleggel küzdő legenda - aki előző "lakhelyén", a Suizo-Argentino magánkórházban múlt csütörtökön hisztérikus rohamot kapott az elvonási tünetek miatt - vissza akar térni Kubába, ahol néhány éve elvonókúrába kezdett. Volt felesége, Claudia Villafane azonban ellenzi az utazást, mondván: a karibi kezelés eredménytelennek bizonyult.

A hosszú ideje kokainfüggőségben szenvedő 1986-os világbajnok április 18-án súlyos szív- és légzési panaszokkal került be először a kórház intenzív osztályára, ahol tizenkét napon át kezelték. Ezután saját felelősségére elhagyta az intézményt, s néhány napos "kimenője" alatt egy barátjának birtokán focizott, golfozott, és interjúkat adott.

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft