Beáta, Izolda, Lea
-7 °C
5 °C

Sérülés miatti változások Matthäus keretében

MTI
2004.05.29. 12:58
Négyen is sérülten érkeztek a magyar labdarúgó-válogatott edzőtáborába, így Lothar Matthäs szövetségi kapitánynak újabb változásokat kellett végrehajtania a keddi Kína és a jövő vasárnapi Németország elleni barátságos mérkőzésre készülő keretében.

Miután dr. Mohácsi János, a csapat orvosa megvizsgálta Fehér Csabát (NAC Breda), Simek Pétert (Újpest), Tököli Attilát (Ferencváros) és a sérült Dárdai Pál (Hertha BSC) helyére behívott Farkas Balázst (Újpest), a német szakvezető lemondott szerepeltetésükről. Helyükre Tóth Balázs (Videoton) és Rósa Henrik (Ferencváros) érkezett.

Utóbbi azonban a jövő héten tartja az esküvőjét, így ő csak Kínába utazik a válogatottal. Viszont Németországba már a csapattal tarthat Vadócz Krisztián (Budapest Honvéd) és várhatóan - amennyiben rendbe jön kisebb sérülése - Bodnár László (Arszenal Kijev).

Éger László (Debrecen) csütörtökön az FTC elleni sorsdöntő bajnokin szintén megsérült, s nem tudta végigjátszani a mérkőzést, így a védő meg sem jelent az edzőtáborban. Helyére Komlósi Ádámot (MTK) hívta meg Matthäus.