Aladár, Álmos
-1 °C
3 °C
Jászapáti Petra
ma 11:00
Jászapáti Petra
Rövidpályás gyorskorcsolya

Chelsea: Verón menne, Lampard maradna

MTI
2004.06.02. 11:17
Sebastian Verón, a Chelsea labdarúgója az idény végén távozni szeretne a klubtól. Az argentin középpályás az egész szezonban hátsérüléssel bajlódott, így mindössze tizennégy mérkőzésen lépett pályára a londoni együttesben, amely tavaly júliusban a Manchester Unitedtől 15 millió fontért szerződtette. Brit lapértesülések szerint Verón az Internazionaléhoz ír alá az előzőnél jóval alacsonyabb átigazolási díj fejében. A 28 éves klasszis korábban szép éveket töltött Olaszországban a Sampdoria és az SS Lazio csapatánál.

A csapat, másik Verónnal ellentétben stabil tagnak számító jétékosa, Frank Lampard nem akarja elhagyni a Chelsea-t, noha elégedetlen jelenlegi fizetésével. "Csodálatos volt a klubnál töltött legutóbbi három évem. Remek viszonyt alakítottam ki a szurkolókkal, nem is akarom őket elhagyni. A Chelsea-nél szeretnék maradni pályafutásom végéig" - szögezte le az angol válogatott középpályás.

A 2003/2004-es szigetországi idény egyik legjobbja jelenleg heti 40 ezer fontot keres Londonban, ő viszont azt szeretné, ha ezt megdupláznák. Ebben az esetben Roman Abramovics klubjának legjobban fizetett játékosai közé kerülne, de a vezetés nem hajlandó teljesíteni kérését. Lampard képviselői többször is tárgyaltak a feltételek javításáról, de angol lapértesülések szerint a napokban negyedszer is megszakadt az egyeztetés.

A Manchester United szívesen adna hetente 80 ezret Lampardnak, a Chelsea-nek pedig 17 milliót ajánlana. A játékos a mostani szezonban 16 gólt szerzett, s a szakemberek szerint a fővárosiak legjobbja volt.