Konrád, Tivadar
10 °C
23 °C

Újabb két újonc Matthäus németek elleni keretében

Index, MTI
2004.06.02. 20:06
A keddi Kína-Magyarország (2-1) barátságos mérkőzéshez képest több helyen változott a vasárnapi, Németország elleni találkozóra készülő magyar labdarúgó-válogatott kerete.
Pető Zoltán a tiencsini találkozón bordazúzódást szenvedett, Tóth Mihály pedig bokaszalag-szakadás miatt nem játszhat Kaiserslauternben. A kapus Szűcs Lajos is sérült, Kenesei Krisztiánt kínai klubja nem engedte el.
Már csatlakozott a kerethez Bodnár László és Hercegfalvi Zoltán, s hamarosan megérkezik Németországba az egyformán újonc debreceni Bernáth Csaba, valamint Tóth András (Vasas).
A németek ellen készülő keret:
kapusok: Király Gábor (Hertha BSC), Vlaszák Géza (Újpest)
védők: Bernáth Csaba (Debrecen), Bodor Boldizsár (Ekeren), Gyepes Gábor (FTC), Juhász Roland (MTK), Komlósi Ádám (MTK), Stark Péter (Győr), Szélesi Zoltán (Újpest), Tóth András (Vasas)
középpályások: Bodnár László (Arszenál Kijev), Huszti Szabolcs (Sopron), Leandro (FTC), Polonkai Attila (Újpest), Rósa Dénes (FTC), Tóth Balázs (Videoton)
csatárok: Gera Zoltán (FTC), Hercegfalvi Zoltán (Videoton), Torghelle Sándor (MTK)
A vasárnapi találkozó 19 órakor kezdődik Kaiserslauternben, a játékvezető az angol Bennett lesz. A TV2 17.40-től közvetít, a stúdióban az Aranycsapat tagjait látják vendégül, és Buzánszky Jenő valamint Grosics Gyula eleveníti fel az ötven évvel ezelőtti finálé részleteit.