Zita, Mariann
8 °C
21 °C

Yakin szerint Svájc hazaküldi Beckhaméket

Sky.com
2004.06.16. 13:56
A svájci csapat egyik csillaga, Hakan Yakin szerint az angolok leckét vehetnek tőlük csütörtökön szerénységből, és megforgatják a kést Beckhamék sértett egójában. A Stuttgart SkySportsnak nyilatkozó fiatal támadóját nem győzte meg az angol védelem, és véleménye szerint "gondot okozunk nekik". Yakinnak már van tapasztalata az angolok elleni küzdelemben: a 2002-03-as szezonban a Bázellel végrehajtotta a bravúrt a Liverpool ellen, és csapat kvalifikálta magát a BL csoportkörébe.

Az angolok fejben nincsenek ott a pályán teljesen, hogy jól reagáljanak, véli Yakin. Egy jó csapat megnyerné a meccset 1-0-s vezetésénél a kilencvenedik percben. A svájci ezzel arra utalt, hogy Beckhamék hiába vezettek a franciák elleni vasárnapi csúcstalálkozón, a végén vereséget szenvedtek a hosszabbításban kapott gólokkal.

Csapata esélyeiről így vélekedik: "A kudarc szót nem ismerjük. Mi már a kijutással nagy eredményt értünk el. Kis szerencsével végrehajthatjuk a bravúrt, ami a dánoknak sikerült 19992-ben. Fiatal, ambiciózus csapat a miénk."