József, Bánk
-6 °C
0 °C

A horvát játékosok a prémiumért küzdenek

MTI
2004.06.28. 00:46
A Horvát Labdarúgó Szövetség (HNS) nem fizet prémiumot a portugáliai Európa-bajnokságon szerepelt válogatott játékosainak, mivel már a csoportmérkőzések során elbúcsúztak a további küzdelmektől. Vlatko Markovic, a HNS elnöke kijelentette, hogy az UEFA-tól kapott 8,5 millió svájci frankból egyetlen petákot sem adnak a futballistáknak, mert nem sikerült a negyeddöntőbe jutniuk.

"Remélem, csak viccelt, mert a szövetséggel kötött megállapodásunk értelmében az összeg 40 százaléka minket illet. Nem tartunk igényt extra prémiumra, hiszen nem jutottunk be a legjobb nyolc közé, de a kvalifikációért követelni fogjuk a pénzünket - jelentette ki Dario Simic, az AC Milan védője.

Ami további fejtörést okoz a horvátoknak, hogy továbbra sem lehet tudni, Otto Baric marad-e a szövetségi kapitány. A 71 éves tréner még nem döntött a folytatásról, de amint mondta: a válogatott vele biztosan kijutna a 2006-os németországi világbajnokságra, ám ahhoz nyugalomra lenne szüksége.

A horvátok a magyarokkal azonos vb-selejtezőcsoportban szerepelnek, s a két együttes először szeptember 4-én találkozik egymással.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Roger Moore Viszlát...

3200 Ft
2720 Ft