Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Magyar Labdarúgó Liga nem fogadta el a Fradi nevezését

MTI
2004.07.07. 10:15
A Magyar Labdarúgó Liga a 2004-2005-ös idényre vonatkozóan hat élvonalbeli és hat másodosztályú csapat nevezését elutasította.

Az MLL közleményének tanúsága szerint nem kapott jogot az indulásra a bajnok és kupagyőztes Ferencvárosi TC, valamint a Balaton FC, a Videoton, a Békéscsaba, a DVTK és a Bp. Honvéd, illetve a Balassagyarmat, a Kecskemét, a Mosonmagyaróvár, a Makó, a Pápa és a Szeged. A döntést a ligatanács, az MLL elnöksége, illetve versenybizottsága közösen hozta meg keddi ülésén.

Az indokokról Szieben László, a liga elnöke szerdán, egy 14 órakor kezdődő sajtótájékoztató keretében számol be. Az érintett csapatok ugyanakkor már értesültek az elutasítás indokairól és az esetleges hiánypótlási kötelezettségükről.

A nevezésekkel kapcsolatos első fokú eljárás ezzel a ligában lezárult, a döntések korrekciójára a Magyar Labdarúgó Szövetség soron következő elnökségi ülésén az érintett klub kérésére kerülhet sor.