Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az MTK-ba igazolt a népszerű ferencvárosi középpályás

Index
2004.07.09. 13:26
Hosszas huzavona után az MTK-hoz igazolt a Ferencvárosból Kriston Attila - adta hírül a Hungária körútiak honlapja. A zöld-fehérek középpályása azután döntött a távozás mellett a bajnokság végén, hogy Pintér Attila irányítása alatt fokozatosan kikerült a Fradi kezdőcsapatából, majd a tartalékegyütteshez került, de ott sem jutott mindig szóhoz.

Ekkor egyértelmű volt, hogy Kriston elhagyja az Üllői útiakat, és az MTK tűnt a legkomolyabb kérőnek (ahol az Üllői úton decemberig tevékenykedő Garami József irányítja a szakmai munkát), noha több csapattal (pl. Videoton) is hírbe hozták. Amikor az FTC-játékosok levele kapcsán megrendült Pintér pozíciója, majd távoznia kellett a kispadról, úgy tűnt, Kriston marad. Csütörtökön azonban nem utazott el a csapattal az ausztriai edzőtáborba, ami már valószínűsítette pénteki MTK-ba szeződését. Kriston két évre írt alá a kék-fehérekhez és pénteken már edzésbe is állt.

A lelkes szélsőjátékáról ismert Kriston az egyetlen ferencvárosi labdarúgó volt, akinek "fanklubja" volt a szurkolók között, amely minden hazai meccsen jól látható drapériával képviseltette magát.