Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ingyen távozhat klubjától az Eb legjobbja

MTI
2004.07.14. 13:07
A súlyos anyagi gondokkal küszködő, mintegy 100 millió eurós adósságot felhalmozó AEK Athén felbontotta az Európa-bajnok Theodorosz Zagorakisz szerződését, miután az EURO-2004 legjobbjának választott játékos lemondott követelésének feléről. A fővárosi klub mintegy 660 ezer euróval tartozik a klasszisnak. A mostani megegyezés azt jelenti, hogy új egyesülete ingyen szerezheti meg a négy év után távozó futballistát, mivel "szabadügynök" lett.

"Megmutatta, hogy szívén viseli a klub sorsát. Most már szabadon választhat a külföldi együttesek ajánlatai közül" - mondta az AEK egyik tisztségviselője. A múlt héten a hírügynökségek azt írták, hogy Zagorakisz előszerződést kötött a Bolognával, de a legfrissebb jelentések szerint francia, spanyol, német és más olasz együttesek is szívesen leigazolnák.