Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kedden derül ki az NB I és az NB I/B létszáma

MTI
2004.07.15. 18:53
Kedden 10 órától kerül sor a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökségi ülésére, melyen arról döntenek, hogy mely csapatok indulhatnak az élvonalban és a másodosztályban.

Ezt Berzi Sándor, az MLSZ főtitkára közölte az MTI-vel.

Mint ismeretes, a liga hat-hat NB I-es és NB I/B-s csapat nevezését utasította el: a bajnok és kupagyőztes Ferencvárosi TC mellett a Pápai Termál Balaton LC, a Videoton, a Békéscsaba, a DVTK és a Budapest Honvéd, illetve a Balassagyarmat, a Kecskemét, a Mosonmagyaróvár, a Makó, a Pápa és a Szeged nem kapott "rajtengedélyt".

Az MLL elsősorban a tervezett költségvetések biztos, szerződésekkel igazolt lefedettségének hiánya miatt utasította el a csapatok nevezését.

Korábbi MLSZ-ből származó információ szerint a Diósgyőr semmiképpen nem indulhat, mert nem kapta meg a klublicencet az érintett bizottságtól. A döntés oka, hogy a klub nem teljesítette az élvonalbeli részvételhez szükséges feltételeket.