Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Zolát elbúcsúztatják a Chelsea-nél

MTI
2004.07.19. 14:37
A Chelsea augusztus 8-án rendezi meg Gianfranco Zola hivatalos búcsúmérkőzését, noha az olasz labdarúgó már egy évvel ezelőtt más csapathoz, a Cagliarihoz került. Az alkalmat még jelesebbé teszi, hogy Jose Mourinho vezetőedző együttese csak egy felkészülési találkozót játszik hazai pályán, a Stamford Bridge-en. Egy héttel a gálameccset követően következik a Manchester United elleni bajnoki rajt.

"Tökéletes lehetőséget kaptam arra, hogy elbúcsúzzak a szurkolóktól. Tavaly váratlanul távoztam, így nem volt lehetőségem a fantasztikus szeretet meghálálására. Már nagyon várom a találkozót, hiszen csodálatos drukkereket köszönhetek, sokan még a Cagliari meccseire is eljöttek" - mondta a 37 éves Zola, aki 1997-ben az AC Parmától került a Chelsea-hez, s 1998-ban győztes gólt rúgott a VfB Stuttgart elleni KEK-döntőben, míg 1997-ben és 2000-ben FA Kupa-diadalt ünnepelhetett.