Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Már fontolgatják Rooney eladását

MTI
2004.07.20. 12:29
Elképzelhető, hogy Wayne Rooney csak rövid ideig lesz az Everton labdarúgója, mivel a korábban ettől mereven elzárkózó klubvezetők már nem zárják ki az eladását.

"Rendkívül szomorú, hogy fontolgatnunk kell ezt a lehetőséget" - mondta Paul Gregg, a liverpooliak igazgatója.

Az Everton a napokban öt évre szóló, heti 50 ezer fontos fizetést biztosító szerződést ajánlott a 18 éves sztárnak, aki azonban még nem adott választ. A szakértők többsége szerint Rooney elutasítja majd a szerződés-hosszabbítást, hiszen olyan európai sztárcsapatok, mint a Chelsea, a Manchester United, vagy a Real Madrid is szívesen szerződtetnék.

"Reméljük, hogy maradásra tudjuk bírni, örülnénk, ha nem hagyna el bennünket. Helyi születésű tehetség, aki nálunk érett be. Bízunk abban, hogy itt kezdi majd az új szezont, de nem zárhatjuk ki, hogy bizonyos érdekek miatt mégsem így lesz, és nem az Evertonban teljesedik ki a pályafutása" - tette hozzá Gregg.

Bill Kenwright, a 30 millió fontos adóssággal küszködő klub tulajdonosa hétfőn azt mondta, hogy ha Rooney nem hosszabbítja meg 2006-ban lejáró jelenlegi szerződését, akkor valószínűleg eladják. Jövőre ugyanis már nem kapnának annyi pénzt érte, mint idén.