Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Cristiano Ronaldo az MU helyett az olimpiát választja

MTI
2004.07.21. 15:46
Christiano Ronaldót, a Manchester United fiatal labdarúgóját nevezték az athéni olimpiára készülő portugál válogatottba, így kihagyja az angol Premier League első fordulóit és a Bajnokok Ligája-selejtezőt.

A júniusi Európa-bajnokságon két gólt szerzett, 19 éves csatár - akit az Eb All Star-csapatába is beválasztottak - 21 társával együtt került fel a listára. Erről fogják kiválasztani azt a 18 futballistát, akik részt vesznek majd az augusztus 13. és 29. között sorra kerülő játékokon. A csapatba jelölték Tiago Mendest, a szerdán a Benficától a Chelsea-hez távozott középpályást is.

Az olimpián 23 év alatti játékosok vehetnek részt, de együttesenként három idősebb labdarúgó is szerepelhet. A portugáloknál ezek a következők: a stuttgarti Fernando Meira, a Fulhamet erősítő Luis Boa Morte és Nuno Frechaut a Boavistától.

A portugálok első ötkarikás mérkőzésüket Irak ellen játsszák augusztus 12-én, majd Marokkóval és Costa Ricával találkoznak.