Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Marasztalják az veterán uruguayi védőt

MTI
2004.07.27. 09:23
Az uruguayi El Observador című napilap közvélemény kutatása szerint a hazai futball szerelmeseinek nyolcvan százaléka azt szeretné, ha Paolo Montero, a Juventus veterán labdarúgója továbbra is szerepelne a nemzeti csapatban.

A 32 éves védő, aki a vasárnap befejeződött Copa Americán harmadik lett a kék-fehér gárdával, úgy nyilatkozott: még nem döntötte el, lemondja-e a válogatottságot.

Jorge Fossati szövetségi kapitány elmondta, hogy nagyon számít Monteróra - aki két év után éppen a Copán tért vissza a nemzeti tizenegybe -, hiszen Dario Silva, Dario Rodriguez és Richard Morales is azon gondolkozik, nem lép pályára többet a válogatottban.

A szakvezetőnek szüksége lenne a tapasztalt játékosokra, mert az együttes a hetedik forduló után a kilencedik a tízcsapatos dél-amerikai vb-selejtezőben. Az első négy helyezett automatikusan tagja lesz a világbajnokság mezőnyének, az ötödik pótselejtezőt játszik az óceániai zóna győztesével.