Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Mégsem távvozott az orosz futballkapitány

MTI
2004.09.05. 18:28
Vjacseszlav Koloszkov, az Orosz Labdarúgó Szövetség elnöke és Alekszandr Csernov, a válogatott igazgatója is cáfolta, hogy lemondott volna posztjáról Georgij Jarcev szövetségi kapitány. "Ez provokáció, Jarcev a helyén marad" - nyilatkozott a RIA Novosztyi hírügynökségnek Koloszkov. "Jarcev nem mondott le. Minden ezzel kapcsolatos híresztelés merő találgatás" - mondta az Interfaxnak Csernov.

A nap során korábban az AFP az Eho Moszkva nevű rádióra hivatkozva arról számolt be, hogy a szakvezető levélben jelezte lemondását a szövetségnek. Az orosz nemzeti együttes a szombati moszkvai világbajnoki selejtezőn 1-1-re végzett a vendég szlovákok ellen.

Az 56 éves szakvezetőt a nyár óta támadják, mivel a gárda a spanyoloktól és a rendező portugáloktól elszenvedett vereséggel elsőként búcsúzott az Európa-bajnokságtól. Az elnökség a kritikák ellenére akkor úgy határozott, Jarcev kitöltheti a 2006-os németországi vb végéig szóló szerződését.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?