Benedek
-4 °C
5 °C

Az elnök még számít Cassanóra

MTI
2004.11.09. 11:13
Franco Sensi klubelnök bízik abban, hogy Antonio Cassano még nem veszett el végleg az AS Roma számára, noha bizonytalan ideig nem lesz tagja az első keretnek, miután megsértette a klub szabályzatát.

"Valamennyien azon dolgozik, hogy megoldódjon a helyzet, hiszen ez mindenkit bánt. Nem adjuk fel, számunkra Cassano egy fenomén. Sajnos nagy bajok vannak a viselkedésével, pedig a pályán hihetetlenül tudja segíteni az AS Romát" - mondta a fővárosi klub első számú vezetője.

A csatárt szombaton zárták ki bizonytalan időre az első csapat keretéből, miután sokadszor is összeveszett Luigi Del Neri edzővel, és nem ment el a klub által szervezett békítő találkozóra.

"Többször próbálkoztunk azzal, hogy újabb megbeszélésre hívjuk, ő azonban egyáltalán nem törődött a kezdeményezéseinkkel, vagyis nem tiszteli az elnököt, a vezetőedzőt és csapattársait. A klubban viszont érvényes az a magatartási szabályzat, amit az edző javaslatára fogadott el a vezetőség. A keret valamennyi tagjára vonatkozik az előírás, így kizártuk Cassanót a csapatból" - mondta akkor Rosella Sensi, a klub igazgatója.

Franco Sensi lánya ugyanakkor sietve hozzátette: egyelőre nincs szó arról, hogy a csatár átadólistára kerülne, továbbra is az AS Roma futballistájának számít.