József, Bánk
-6 °C
0 °C

Robinho a Realé lesz, amikor kiszabadul az édesanyja

Index, MTI
2004.11.09. 13:59
Spanyol lapértesülés szerint a Real Madrid elővásárlási jogot szerzett a legtehetségesebb brazil labdarúgónak tartott Robinhóra. A 20 éves klasszisjelölt jövő nyáron kerülhet a spanyol fővárosba.

A Marca szerint az erről szóló megállapodást szerdán írja alá a Real Madrid és a sztár klubja, a Santos az illetékese. A lap úgy tudja, hogy az opciós jog érvényesítését követően tapasztalatszerzés céljából Robinhót azonnal kölcsönadja a spanyol klub, valószínűleg a lisszaboni Benficának.

A mostani tárgyalásokon nem vesz részt Robinho, mert a hétvégén ismeretlen tettesek elrabolták az édesanyját. Marina Lima de Souza éppen a rokonoknál tett látogatást azok tengerparti nyaralójában, amikor a két fegyveres betört a villába és magukkal hurcolták az asszonyt.

A rendőrség nagy erőkkel keresi a tetteseket. A rendkívül zaklatott Robinhót gyógyszerekkel igyekeznek nyugtatni, így egyelőre nem is szerepel csapatában. Nagyon valószínű, hogy a Santosban költözése előtt már nem is fog pályára lépni, a madridi AS című újság szerint ugyanis amint kiszabadul az édesanyja, Európába utaznak.

Az újság úgy értesült, a játékos az eddigi 1,5 millió euro helyett 2 milliót fog keresni új klubjánál.