Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

Cassano álma a Real Madrid

MTI
2005.01.10. 09:40
Már eddig is köztudott volt, hogy Antonio Cassano nem az AS Roma labdarúgójaként kíván "megöregedni", s most el is mondta, hogy a Real Madrid számít álmai csapatának.

"Elbűvöl ez a klub! Bárki szívesen igazolna a Real Madridhoz, s úgy vélem, én oda is kerülök, ha töretlen lesz a fejlődésem" - mondta a 24 éves támadó, aki szélsőséges viselkedésével már számos alkalommal okozott botrányt.

Az olasz futball egyik legvitatottabb, rendkívül sértődékeny egyéniségét 2006 nyaráig köti szerződés az AS Romához, s korábban már felmerült - spanyol részről is -, hogy a Realhoz igazol.

"Örülnék egy külföldi szerződésnek, mert nem szeretem a túltaktikázott mérkőzéseket. A Serie A-ban pedig leginkább erről beszélhetünk, függetlenül attól, hogy nagy vagy kiscsapat ellen futballozunk" - csipkelődött hazája bajnokságával a klasszis.

Cassano hozzátette: érdeklődőben nincs hiány, de még nem döntött jövőjéről. "Minden lehetőséget megvizsgálok az ügynökömmel, de az biztos: a Real Madrid elsőbbséget élvez! Cassano 2001-ben Bariból került az AS Romához.