Beáta, Izolda, Lea
-7 °C
5 °C

Totti már nem akar elmenni a Romától

MTI
2005.01.18. 19:13
Franco Baldini sportigazgató szerint már nem kell attól tartania a szurkolóknak, hogy szerződésének 2006-os lejárta előtt távozik az AS Romától a csapatkapitány Francesco Totti. A klasszis a napokban még ezzel fenyegetőzött, miután csütörtökön saját szurkolói inzultálták az Olasz Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján. "Vasárnap a Chievo elleni találkozón mindenki láthatta, hogy a szurkolók továbbra is imádják őt. Viselkedésük minden kétkedőt meggyőzhetett. Ezért most már nincs is miről beszélni, nincs Totti-ügy" - mondta a Farkasok vezetője.

Az 5-1-es vendégsikerrel végződött sienai mérkőzést, nézőtéri rendbontás miatt félbe kellett szakítani. Ekkor a megvadult római híveket csitítani akaró Tottit kifütyülték, és palackokkal dobálták meg.

"Eszembe fog jutni ez a szégyen, amikor a nyáron döntök a folytatásról. Nem értem, nem érdemlem meg, és nem fogadom el ezt a viselkedést!" - jelentette ki a találkozót követően a huszonnyolc éves középpályás, akit korábban a Real Madrid, az AC Milan és az Internazionale is megkörnyékezett.