Eleonóra
-1 °C
2 °C
Kékesi Márton
csütörtök 02:00
Kékesi Márton
Alpesi sí

Kiesett a Liverpool az FA Kupából

MTI
2005.01.19. 11:32
Nagy meglepetésre már a harmadik fordulóban kiesett a labdarúgó FA Kupából a hatszoros győztes FC Liverpool, miután vereséget szenvedett a második ligában szereplő Burnley-től. A korábbi sikeregyüttes nem a legerősebb összeállításában szerepelt, de a kapus Jerzy Dudek, valamint Sami Hyypia:, Djimi Traore, Milan Baros, Igor Biscan és Florent Sinama-Pongolle tagja az első keretnek. A találkozó sorsa az 51. percben dőlt el, amikor Traore a saját kapujába talált. A 87. percben a liverpooli Antonio Nunez piros lapot kapott Tony Grant megütéséért.

"Nem sajnálom, hogy elsősorban a fiataloknak adtam lehetőséget. A Ligakupában is hasonló összeállításban futballozunk, s ott elődöntősök vagyunk. A srácok most is keményen dolgoztak, elégedett vagyok velük. Mindannyian csalódottak vagyunk a vereség miatt, de ilyen a futball" - értékelt Rafa Benitez liverpooli vezetőedző.

A találkozót január 7-én a pálya használhatatlansága miatt halasztották el. A csilaghullás szerdán este folytatódhat az FA Kupában, a címvédő Manchester United az ötödik osztályban érdekelt Exeter City vendége lesz. Az első kilencvenperc 0-0-ás eredményt hozott.