Beáta, Izolda, Lea
-4 °C
4 °C

Az Inter védi játékosát a Realtól

MTI
2005.01.27. 09:23
Giacinto Facchetti, az Internazionale elnöke szerint jó lenne, ha Real Madrid békén hagyná az olasz klub brazil sztárját, Adrianót.

"Folyamatosan különféle üzenetek érkeznek a Madridtól, a spanyol sajtó pedig különböző kitalációkat közöl, amelyeknek nincs semmi közük a valósághoz. Jó lenne, ha mindenki tudomásul venné, Adriano nem megy sehova. Talán tíz év múlva. Már kissé unalmas ez a csábítgatás. Karácsony előtt beszéltem Florentino Perezzel, a Real elnökével, aki viccesen azt mondta, hogy adjuk nekik Adrianót. Erre én ugyancsak tréfásan azt válaszoltam, hogy szó sem lehet róla" - fogalmazott Facchetti.

Ronaldo, a spanyol elitklub brazil csillaga már decemberben jelezte, hogy örülne, ha együtt játszhatna honfitársával: "Nagyszerű játékos, óriási tehetség. Pompás lenne, ha nálunk futballozna. Természetesen eszembe sincs beleszólni abba, hogy kit igazol le a csapatom. Egy biztos: óriási megtiszteltetés bárki számára, ha felöltheti a Real Madrid mezét. Ide csak a legjobbak jöhetnek" - mondta akkor a világbajnok.

Adriano, aki egy éve került az AC Parmától Milánóba, 14 találattal a második a góllövőlistán a Serie A-ban.