Emőke
-4 °C
9 °C

A Chelsea edzője portugálját gyakorolta a brazil klasszissal

BBC
2005.01.31. 09:28
Az angol futballbajnokság két élcsapata, az Arsenal és a Chelsea úgy tűnik, összeveszik az "Ágyúsok" válogatott sztárvédőjén, Ashley Cole-on. A The Sun vasárnapi kiadása, a The News of the World arról számolt be, hogy a kékek vezetői a főváros egyik szállodájában nemrég találkoztak Cole-lal és ajánlatot tettek neki és ügynökének. A bulvárlap ezt eskü alatt valló tanúval állította, ami ha igaz lenne, a Premier League szabályaival ellentétes lépésnek minősülne.

Az Arsenal rögtön jelezte, hogy ha igaz az állítás, eljárást indíttat a Chlesea ellen, amelytől így akár pontot is levonhatnak.

A Chelsea menedzsere, a portugál Jose Mourinho meglepően reagált a hírre: cáfolta, hogy találkozott volna az Arsenal-játékossal, mert abban az időpontban Milánóban beszélgetett az Internazionale brazil légiósával, a Real Madriddal szóba hozott Adrianóval. "Vele sem azért találkoztam, mert le akarnám igazolni, hanem a portugálomat gyakoroltam" - adott megmosolyogtató választ a BBC internetes híre szerint. Mourinho határozottan állította, nem akar senkit sem igazolni a téli átigazolási időszak hétfői végéig, mert "csodálatos" csapata van és nincs szüksége újabb futballistákra. Legközelebb nyáron akar változtatni a kereten, akkor is csak egy-két helyen. A portugál szakember szerint mindenkit szóba hoznak csapatával, mert "ez a Chelsea."