Konrád, Tivadar
9 °C
23 °C

Zidane és Beckham is a Realban fejezi be a pályafutását

MTI
2005.02.04. 13:45
Mind Zidane, mind Beckham úgy nyilatkozott: a Real Madrid szerelésében szeretnének utoljára pályára lépni.

Legkésőbb 2007-ben visszavonul Zinedine Zidane, a franciák világ- és Európa-bajnok labdarúgója.
"Még két évig érvényes a Real Madriddal fennálló szerződésem, s utána nincs tovább. Persze ki tudja, lehet, hogy előbb is eljön a búcsú ideje" - mondta.
A klasszis hozzátette: az lenne szép ajándék, ha spanyol klubcsapatával addig még egy európai trófeát begyűjtene.

Zidane a tavalyi Eb után mondta le a francia válogatottban való részvételt, 93-szor szerepelt a nemzeti együttesben és 26-szor volt eredményes.
David Beckham a Real Madridban kívánja befejezni labdarúgó-pályafutását, noha az utóbbi időben többször is hírbe hozták a Chelsea-vel.
"Ezt akarom, s meggyőződésem, hogy így is lesz" - mondta a 29 éves angol szupersztár a Marca című madridi sportnapilapnak. "A labdarúgásban ugyan semmit sem vehetünk biztosra, de tudom, hogy játékosként még sokat adhatok a klubnak. Szeretném, ha továbbra is tagja lennék a világ egyik legjobb csapatának, a Real Madridnak."
Beckham hozzátette: természetesen minden a klubtól függ, addig marad, amíg számítanak rá.

"Szerencsére feldolgoztam a rosszul sikerült tavalyi évet, az már a múlt, most előre tekintek. Sikereket várok 2005-től. Jól akarok játszani, élvezni szeretném a spanyolországi életet, s a játékot a Real Madridban. Most boldog vagyok, hiszen a csapat a korábbinál keményebben dolgozik" - mondta Beckham.