György
16 °C
24 °C

Mezey György felkérése a FIFA-tól és az UEFA-tól

MTI
2005.02.11. 17:00
Mezey Györgyre, a Magyar Labdarúgó Szövetség szakmai és edzőképző központjának igazgatójára számos fontos feladat vár a nemzetközi (FIFA) és az európai (UEFA) szövetség megbízásából.

A volt szövetségi kapitány tagja lesz a FIFA szakmai elemző csapatának a június 10-én kezdődő hollandiai U21-es világbajnokságon és a jövő évi németországi vb-n.

Mezey György február végén a nemzetközi szövetség zürichi székházában a FIFA Futuro III fejlesztési programjának szemináriumán vesz részt. Március közepén Szlovákiába utazik, ahol a helyi szövetség átvilágítására kérte fel a FIFA.

Ezután Prágába utazik a szakember, hogy az UEFA ellenőreként felügyelje a Cseh Labdarúgó Szövetség Pro-licences tanfolyamának vizsgáit. A hónap végén aztán Kuvaitban tart előadást a FIFA és a helyi szövetség felkérésére: összegezve a 2004-es Európa-bajnokság szakmai tapasztalatait.

Áprilisban az európai szövetség edzőképzését koordináló Jira-panel és a klub licencekkel foglalkozó testület ülésén vesz részt Mezey György. Május végén az UEFA edzőképzésért felelős instruktorainak tanácskozásán lesz ott, majd júniusban következik az U21-es világbajnokság.

15%
5999 Ft
5100 Ft
15%
2999 Ft
2550 Ft