Emőke
-4 °C
9 °C

A kudarcok ellenére sem mond le a Real elnöke

MTI
2005.03.14. 17:45
A labdarúgócsapat kudarcai ellenére Florentino Perez klubelnök nem foglalkozik a távozás gondolatával, legalább 2008-ig szóló mandátuma végéig irányítani kívánja a Real Madridot. A tavaly újjáválasztott "presidente" természetesen nem tagadja, hogy csalódott a vártnál szerényebb eredmények miatt.

"Szomorúság tölt el, de nem is gondolok a lemondásra. Élvezem a szurkolók bizalmát, nem akarok csalódást okozni nekik" - tudatta Perez a Real Madrid honlapján. Hozzátette: a csapat nem adhatja fel a harcot, küzdenie kell a becsületéért.

"Továbbra is hiszünk Vanderlei Luxemburgo vezetőedzőben. A teljes körű elemzésre majd a szezon végét követően kerítünk sort. Így egyelőre nem is foglalkozunk a keret átalakításával" - tette hozzá a klubelnök.

A Real Madrid már több mint egy éve szenved, a 2003-2004-es, trófea nélküli idényt követően sem állt talpra, a mostani évadban már három edző - Jose Antonio Camachót és Mariano Garcia Remónt követte Luxemburgo - dolgozott a sztárokkal.

A világklasszisokkal felálló együttes a Spanyol Kupától már korábban búcsúzott, a Bajnokok Ligájából szerdán, hosszabbítás után a Juventus ellen esett ki, a bajnokságban pedig vasárnap a kiesőjelölt Getafe ellen kikapott és ezzel tizenegy pontra nőtt a hátránya az első helyezett Barcelonához képest.