József, Bánk
-7 °C
0 °C

Beckham szerint a Milan vagy a Chelsea nyeri a BL-t

MTI
2005.03.15. 12:50
David Beckham szerint az AC Milan vagy a Chelsea nyeri a labdarúgó Bajnokok Ligája májusi, isztambuli döntőjét. "A milánóiak rendkívül jól teljesítenek ebben az idényben. Rengeteg gondot okoznak az ellenfélnek, szinte minden poszton kiemelkedő képességű futballistával rendelkeznek, és különösen a védelmük kiváló, Paolo Maldini és Cafu talán élete legjobb formájában van" - mondta a BL-től a múlt héten, a nyolcaddöntőben elbúcsúzó Real Madrid angol sztárja.

"A Chelsea szintén óriási favorit" - tette hozzá. "Ott van nekik Roman Abramovics pénze, egy fiatal, ambiciózus tréner, aki mindig feltüzeli őket, több nagyon-nagyon jó játékos, aki pályafutása csúcsa felé közeledik, és néhány bizonyításra váró angol fiatal. Velük is mindenképpen számolni kell."

A BL legjobb nyolc csapata közé az olasz és angol gárdán kívül eddig a PSV Eindhoven, az Olympique Lyon, a Bayern München, a Juventus és az FC Liverpool jutott be, a nyolcadik negyeddöntős kiléte a 20:45 órakor kezdődő Internazionale-FC Porto mérkőzés után válik ismertté. A negyeddöntő sorsolását pénteken tartják.