Beáta, Izolda, Lea
-4 °C
4 °C

Pajkos János lehet a békéscsabai futballcsapat edzője

MTI
2005.04.11. 20:00
Valószínűleg Pajkos János lesz a Békéscsabai Előre FC labdarúgócsapatának új vezetőedzője, noha az elmúlt héten még úgy tűnt, Herédi Attila tölti be ezt a posztot, ám ő végül visszamondta a felkérést. Pajkossal szóban már megállapodott az élvonalban kieső helyen álló klub.

"Azt mondhatom, kilencvenkilenc százalék, hogy szerdán, a békéscsabaiak Győr elleni hazai mérkőzésén már én ülök a kispadon" - mondta Pajkos János. "Az Előre FC Kft. főtulajdonosával, Darko Canadiccal szóban mindenben megegyeztünk. Az én kérésem az volt, adja írásba, hogy kedden az adósságok egy részét törleszti a labdarúgók felé, a többit pedig a hónap közepéig rendezi. Az erről készült megállapodást faxon elküldték nekem, ezért mondtam igent a felkérésre. Kedden utazom Békéscsabára, amikor véglegesíthetjük a megállapodást."

A viharsarki klubnál öt hónapja nem kaptak bért a labdarúgók, edzők és a technikai személyzet tagjai, ráadásul nyolc játékos feljelentette az egyesületet, s a liga döntése értelmében mindannyian szerződést bonthatnak és távozhatnak az együttestől. Öten ezt már meg is tették, többek között ez is oka volt annak, hogy Dajka felmondott.