Eleonóra
-1 °C
2 °C
Jégkorong
Percről Percre

Csere a futballbajnokság utolsó helyén

MTI
2005.04.20. 19:32
A Nyíregyháza idegenben legyőzte a Békéscsabát a labdarúgó Arany Ászok Liga tizenhatodik fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésen, ezzel pedig - az utolsó helyről elkerülve - megelőzte riválisát a tabellán.

A tabella utolsó és utolsó előtti csapata jó negyedóráig szinte semmit sem csinált, s az első félidőben azután is csak a két gól volt említésre méltó esemény.

A második játékrészben a gyorsan - büntetőből - esett nyíregyházi gól után a békéscsabaiak gyakran beszorították ellenfelüket, de támadásaik eredménytelennek bizonyultak. A tizenegyesből született szépítés döntetlent sejtetett, a Nyíregyháza előtt azonban akadt még egy lehetősége, amivel sikerült élnie.

Előre FC Békéscsaba-Nyíregyháza 2-3 (1-1)
Békéscsaba, 1500 néző, V: Saskőy
Békéscsaba: Simunic - Vilotic, Brlázs, Grujic, Bujáki (Kocsis 76.) - Kulacsik, Vasiljevic, Pozsár, Ursz - Hoffmann (Lázok 54.), Bozovic
Nyíregyháza: Németh V. - Lakatos, Tímár, Ambrusz, Vasas - Némedi, Miskolczi (Pintér A. 31.), Minczér, Laskai (Sipos N. 67.) - Lengyel R., Nikolic (Kenesei Z. 86.)
Gólszerzők: Vasiljevic (21.), Pozsár (87., 11-esből), illetve Nikolic (18.), Lengyel R. (49., 11-esből), Kenesei Z. (91.)
Sárgalap: Vilotic (9.), illetve Lengyel R. (59.)