Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Lipcsei nem lesz győri futballista

MTI
2005.06.21. 12:17
Megkezdte a felkészülést a Győri ETO FC a labdarúgó Arany Ászok Liga következő idényére: Reszeli Soós István szakmai igazgató keretében új játékos Bajzát Péter, aki éveken át a Debrecen csatára volt, az elmúlt szezont pedig a német másodosztályú Oberhausen együttesében töltötte. További új szerzemény még az Aradról érkezett védő, Varga Roland, s Győrben készül Kenesei Krisztián is, aki az elmúlt fél évhez hasonlóan várhatóan - kínai klubjától - újabb hat hónapot játszik kölcsönben az ETO-ban.

Klement Tibor, a Győri ETO FC ügyvezetője elmondta: sajtóértesüléssekkel ellentétben a klubnál a hírek ellenére nem téma a ferencvárosi Lipcsei Péter és Szűcs Lajos leigazolása, míg Vincze Gábort szinte biztosan végleg megvásárolja a skót Livingston, ahol tavasszal kölcsönben szerepelt. A klubvezető hozzátette: a továbbiakban nem számítanak Pomper Tiborra és Ciprian Binderre, Krass Árpád kapus pedig befejezte a labdarúgást.

A jövő héttől két hétig Tatán edzőtáborozik a csapat és a nyáron több felkészülési mérkőzést játszik. Szombaton 18 órától Győrben a ciprusi bajnok Famagusta szerepel, később ellenfél lesz többek között a szlovák Inter Bratislava, a lengyel Legia Warszawa és a horvát NK Zagreb is.