Gusztáv
-4 °C
1 °C

Lipcsei Péter marad a Ferencvárosnál

MTI
2005.07.06. 17:05
Lipcsei Péter, a Ferencváros labdarúgócsapatának kapitánya megegyezett klubjával, és 2006. december 31-ig meghosszabbította szerződését. Erről Tepszics Ignác sportigazgató tájékoztatta az MTI-t.

Így a válogatott középpályás pályára léphet a fehérorosz MTZ-RIPO elleni UEFA Kupa-selejtezőn, ugyanis a zöld-fehéreknek szerda délig kell elküldeniük a nevezési listát a párharcra. Az első mérkőzést jövő csütörtökön az Üllői úton rendezik, míg a visszavágóra két héttel később Minszkben kerül sor.

Elfogadta az egyesület ajánlatát az Újpestről érkezett Grósz Róbert is, aki két évre kötelezte el magát.

A többi lejárt szerződésű futballistával - így Balog Zoltánnal, Rósa Dénessel, Huszti Szabolccsal, Szűcs Lajossal és Sowunmi Thomasszal - folynak az egyeztetések, ami azt jelenti, hogy a nevezési határidőig nem sikerült velük megegyeznie a klubnak, így egyikük sem léphet pályára az UEFA Kupa selejtezőjének első fordulójában.

A klub huszonhét játékost nevezett a minszkiek elleni párharcra, közülük kilencen a korosztályos gárdából kerültek be a keretbe. A kapus Beke, valamint Csurka, Laczkó, Horváth, Szalai, Szálkai, Lajer, Győri és Brettschneider még sohasem szerepelt a hivatalos találkozón a felnőttek között.