Ágnes
-1 °C
2 °C

Alberték és Varga is fociznak Schumacherrel

Index
2005.07.25. 14:33
Véglegessé vált a magyar csapat kerete, az utolsó pillanatokban több nagy nevet sikerült igazolnia a Hungarian All Star teamnek.

A szövetségi kapitány az egyetlen magyar Aranylabdás labdarúgó, Albert Flórián lesz, aki a kispadról dirigálja az F1-es pilóták ellen szerdán pályára lépő sztárgárdát. A játékoskeret legnagyobb erősítése Albert Flórián egykori FTC-s klubtársa, Varga Zoltán, aki németországi otthonából tér haza, hogy elfogadhassa a felkérést.

A fiatalabb generáció képviselői között találhatjuk ifj. Albert Flóriánt, aki kisebb sérülése ellenére is vállalja, hogy pályára lép, és édesapja irányítása alatt próbálja meg legyőzni Schumacheréket.

A kerethez kapcsolódott továbbá Kóbor János, az Omega együttes énekese és Nacsa Olivér humorista is.

Jó hír a jegyre váróknak, hogy a vidékről érkezők miatt a szervezők visszatartották a belépők egy részét, így a 600 Ft-ért még kaphatóak lesznek kedden, és várhatóan a meccs napján is, a Puskás-stadion pénztáraiban.

A kiemelt biztonsági előírások miatt ajánlott minél hamarabb foglalja a stadionba menni, és a helyfoglalás is érkezési sorrendben történik. Kapunyitás 18.30-kor, a mérkőzés 20.15 perckor kezdődik Puhl Sándor sípjelére a Puskás Ferenc-stadionban.