Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lisztes a Chievóval készül

MTI
2005.08.01. 20:31
Lisztes Krisztián, a Werder Bremen magyar válogatott középpályása az olasz első osztályban szereplő Chievo labdarúgócsapatával készül. A Sky Sports internetes honlapja szerint az egykori ferencvárosi kedvenc próbajátékra utazott a veronai együtteshez, valamint több orvosi vizsgálaton is részt kell majd vennie.

A 28 éves játékos eredetileg már a tavalyi idény után távozni kívánt a 2004-es bajnok és kupagyőztes Werder Brementől, de áprilisban súlyos térdsérülést szenvedett, így kútba estek az erre vonatkozó tervei. A brémai vezetők akkor rendkívül nagyvonalúan újabb egy évre szóló szerződést kínáltak neki, amit a játékos elfogadott.

Lisztes - aki 2001-ben, a VfB Stuttgarttól igazolt a Brémába - egy év szünet után idén áprilisban tért vissza a pályára, de nem tudott ismét stabil kezdőemberré válni a Werderben.