Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Michael Owen helyett Michael Ballack kell a MU-nak

Index, MTI
2005.08.02. 12:12
Michael Ballack, a Bayern München válogatott labdarúgója a 2006-os németországi világbajnokságot követően a Manchester Unitedhez igazol. A The Guardian című angol napilap információ szerint a felek már megkötötték a szóbeli megállapodást, s ezt hamarosan írásba is foglalják.

Az 59-szeres német válogatott már korábban kijelentette, el akarja hagyni hazáját, hiszen a Bundesligában jóval "alacsonyabbak" az anyagi juttatások.

A tervek szerint a huszonkilenc éves világbajnoki ezüstérmes futballista 2006 januárjában írná alá előszerződését.

A Daily Mail még arról írt, hogy a német klasszis nem kivánkozik el igazán Münchenből, a Manchesterrel folytatott tárgyalásait csak arra akarja kihasználni, hogy jobb feltételeket harcoljon ki a bajor klub vezetőivel.

Az állítólagos megállapodás viszont jelentősen csökkenti a Real Madridban a brazilok (Robinho és Julio Baptista) érkeztével nagy versenyhelyzetbe került Michael Owen esélyeit arra, hogy Manchesterben térjen vissza egy év után Angliába, írja ugyancsak a Daily Mail. Sir Alex Fergusonnak ugyanis van legalább négy jó csatára, inkább a középpályát akarja erősíteni és keresi Roy Keane utódját. A The Times szerint Owen csak akkor érkezhet a Real Madridból - amely tizenkétmillió fontot kér érte - ha sikerült eladni például Louis Sahát. Utóbbiért a Monaco jelentkezett be. Owen nem kell korábbi klubjának, a Liverpoolnak, a Newcastle ellenben vinné a huszonötéves korábbi aranylabdást.