Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Milan Baros liverpooli rekordot dönthet

Index
2005.08.02. 12:35
Miután a német Schalke 04 nem igazolta le a Milan Barost, a Liverpool egyik legnagyobb riválisa, az Everton jelentkezett be a cseh csatárért - írta az anol Daily Mirror. A Bajnokok Ligája győztes angol klub edzője, Rafa Benítez nem kívánja megtartani a tavalyi porugáliai Eb gólkirályát, ezért nem játszatta a csapat BL-selejtezőin, hogy szintén a sorozatban induló együttesnek adhassa el. A Schalke 04 ilyen klub, de a gelsenkircheniek jelezték, a játékos ára és fizetése túl nagy teher lenne számukra.

Az Everton elnöke, David Moyes ellenben hajlandó ötmillió fontot (1,77 milliárd forint) kifizetni a csehért és állni heti legalább ötvenezer fontos (17,7 millió forint) fizetését. A Mirror úhgy mérlegel a két csapat közötti eddigi legnagyobb üzlet nem borzolná a kedélyeket a két együttes szurkolói között.